حضرت فاطمه (س) مصمم برای شهادت در تکلیفی الهی
ای سرور و سیده دو عالم یا فاطمه الزهرا (سلام اله علیها) بعد از رحلت جانگداز پدر گرامی تان خاتم الانبیاء حضرت محمد مصطفی (صل اله علیه و آله و سلم) بود که شما بزرگوار زیرفشار سخت و ضربات روحی و جسمی شدید و پی در پی بودید و بدن و روح شما را مورد هجوم ساخته بود شما در هم شکسته و بیمار گشته بودید و حزن و اندوه بر هستی تان فرو رفته بود.
یا فاطمه جان (س) چگونه تو را زخم زدند که رخ از تمام اهل زمین پنهان کردی و فرمودی شبانه و پنهان دفن شوی شهر مدینه چه مدینه اى بود که توانست چنین مصیبتى را تاب آورد و در هم نشکند مگر نه شما والاترین محبوبه خداوند بودی مگر نه رضاى خداوند در گرو رضایت شما بود و غضب خداوند در گرو خشم شما مگر نه شما رازآفرینش زن بودید و بهانه خلقت نسوان مگر نه شما پاره تن پیامبر بودید و عزیز مسلم خداوند اعلا؟.
یا فاطمه (س) صبر لایتناهى خدا در جانکاه ترین حادثه آفرینش در سوگ تو به تجلى نشسته است یا زهرای مرضیه (س) شهادت می دهیم پس از رحلت پدر بزرگوارت رسول خدا (ص) آنچه ندیدى آرامش بود و آنچه نیافتى مجالى براى فریاد زدن.
چه حسرتی بزرگ تر از بازماندن از محبت حضرت فاطمه زهرا (س) که رسول خدا(ص) خشم او را خشم خدا می داند و خشنودی او را خشنودی خدا حضرت فاطمه (س) سکوتش برای خدا بود فریادش برای خدا بود لبخند و خشمش، صلح و قهرش همه و همه برای خدا بود.
اگر خداوند حضرت فاطمه (س) را برای آن مقطع زمانی پس از وفات رسول خدا (ص) انتخاب نکرده بود و مبارزات آن بانوی بزرگ دو عالم علیه غاصبان خلافت نبود اسلام ناب تداوم نمی یافت سلامت دین و اصالت اسلام در خطر جدی قرار می گرفت امامت و رهبری معصوم برای همیشه از میان می رفت و ره آورد رسالت نابود می گشت.
بعد از درگذشت ملکوتی فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بشریت سرگشته به دنبال مرهمی است تا زخم نبود روح بخش ایشان را در عالم فانی التیام بخشد و امروزه ما شاهد تلاش انسان های پاکی هستیم که به دنبال معنویت حضرت فاطمه (س) در رفتار روزمره خود هستند و با تذکره و یادمان هایی سعی دارند آوای خوش چشمه کوثر را در یادشان زنده نگه دارند از همین روست که هر چه انسان برای درک حضرت فاطمه (س) تلاش می کند برکت آن به خودش می تابد و این اصل وجودی نعمت حضرت فاطمه (سلام الله علیها) است.
چرا که وجود مبارک حضرت فاطمه (س) تنها یک تفکر یا تصورِ یک حقیقت حیات بخش نیست بلکه تجسمی عینی و زنده از برکت بسیار ارزشمند خداوند بر انسان است اگرتا قبل از حضور ایشان در عالم خاکی انسان معناگرا مجبور بود گوشه هایی از نعمت یک زن مقدس را در اسطوره ها، الهه ها و افسانه ها جستجو کند یا متوسل به پاکدامنی حضرت مریم(ع) یا خردمندی آسیه و وفاداری سارا شود بعد از تجسم خاکی و عینی حضرت فاطمه (س) برای انسان کمال گرا یک الگوی زنده و جاوید پدید آمد و آن شخصیتی والا به نام حضرت فاطمه (س) دختر رسول اکرم (ص) بود که در دامان مادری بزرگ شده بود که حضرت محمد (صل اله علیه و آله و سلم) از آن دامان به معراج رفته بود.
برای ارزیابی نتیجه مبارزات حضرت زهرا (س) باید برای نسل امروز روشن شود مگر مهاجمان چه می خواستند؟ باید احتمالات یاد شده و اهداف اصلی و عمق توطئه برملا شود که چقدر غاصبان خلافت توانستند به اهداف خود برسند و حضرت فاطمه (س) چقدر با اهداف شوم آنان آشنا بود چگونه با آنها به نبرد برخاست و سرانجام کدامیک پیروز شدند حضرت فاطمه (س) یا غاصبان خلافت ؟.
حضرت فاطمه (سلام الله علیها) در بیت نبوت بزرگ شده بود و در دوران ده ساله حکومت اسلامی در کانون اصلی حوادث مهم سیاسی و اجتماعی مدینه قرار داشت و با تیزبینی و هوشیاری فوق العاده خود تمامی جریانات آشکار و پنهان را می شناخت و ازویژگی های افراد مؤثر نیز آگاهی کامل داشت از یک سو پدر گرامی اش رسول خدا (ص)را دیده بود که برای تداوم صحیح حکومت اسلامی و بالندگی و رشد آن تدابیر مختلفی می اندیشید و زمینه سازی های لازم را برای امامت امیرمؤمنان حضرت علی (ع) فراهم می آورد و از سوی دیگر شاهد نگرانی های رسول خدا (ص) و یاران نزدیک وی از وجود جریانات مخفی و مرموز در بطن جامعه بود که در صدد بودند با دستیابی به قدرت مسیرحکومت اسلامی را تغییر دهند.
ره آورد مبارزات حضرت فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) باید بهتر روشن گردد زمانی که مغضوب شدگان به خانه وحی حمله کرده و درب خانه را به آتش کشیده بودند تنها مدافع حیدر که پا به میدان گذاشت معصومه بود حافظ قرآن بود بزرگ بانوی جهانیان بود آگاه به مسائل سیاسی و روشهای استعماری کودتاگران بود و همه آنها را به بن بست کامل کشانده بود و راه چاره ای جز رسوائی برای آنان باقی نگذاشته بود حضرت فاطمه (س) کاری کرد که غاصبان خلافت با دست خویش ماسکهای دروغین و متظاهرانه خود را کنار زدند.
در آن لحظه های حساس که به خانه ولی اله اعظم حضرت علی (ع) حمله کردند تا خانه را آتش بزنند نقش حضرت زهرا (س) و نقش آفرینی کوثر قرآن روشن می شود غاصبان خلافت فکر همه چیز را کرده بودند گفته بودند دو راه بیشتر برای علی وجود ندارد یا علی (ع) دست به شمشیر می برد عده ای زیادی را می کشد بعد خودش هم کشته می شود یا بیعت را قبول می کند راه سومی برای امام علی (ع) وجود نداشت.
حضرت فاطمه الزهرا (س) با عرفان و معنویتی که از پیامبر و قرآن دارد باصبر و تحملی که از رسول خدا صلی اللَّه علیه و آله به یادگار گرفته است با جسارت و شجاعتی که از علی علیه السلام آموخته است در برابر یورش و هجوم آنان می ایستد و در حالیکه مقابل شمشیر برهنه دشمن ایستاده است از ولایت دفاع می کند و امام را نجات می دهد.
در حالیکه حضرت على (ع) مأمور به سکوت بود حضرت على (ع) که شمشیر را درنیام پسندیده بود ولی دشمنانش که احزاب شکست خورده دیروز بودند مصمم به گرفتن خلافت بودند کودتاگران سقیفه قدرت را به دست گرفته و از انجام هیچ خلافی پروا نمی کردند و امام نیز مأمور به سکوت بود هر گونه برخورد به صلاح اسلام نیست پس چه باید کرد؟.
هر لحظه تهاجم و یورش امکان پذیرتر می شود حالا چه کسی باید از حریم ولایت دفاع کند؟ چه کسی باید از امامت ولایت و حرمت اهل بیت پیامبر (ص) دفاع و حمایت کند؟ چه کسی و با چه مقام و ارزشی باید در برابر فتنه ها و آن همه تهاجمات بایستد و قامت خم نکند؟ چه کسی باید نقاب از چهره مدعیان دروغین اسلام و ایمان بردارد؟ و ماهیت احزاب شکست خورده دیروز و مهاجمان بی پروای امروز را افشا کند و ثابت کند که آن همه ادعاها و شعارها تظاهری بیش نیست.
سران کودتاگر سقیفه می دانستند که آتش زدن و لگد زدن و سقط جنین و شهادت دخت پیامبر (ص) در میان آن همه مردمانی که به تماشا آمده اند برای آنها بسیار گران تمام می شود، نمی خواستند ماهیت نفاق گونه خود را به همگان نشان بدهند خیلی تلاش کردند این کار را نکنند سیلی و شلاق زدن به دختر پیامبر اسلام (ص) که دهها حدیث و روایت و سوره در فضیلت او و در میان مردم انتشار دارد یک خودکشی سیاسی بود.
در حالیکه حضرت على (ع) مأمور به سکوت بود حضرت على (ع) که شمشیر را درنیام پسندیده بود ولی دشمنانش که احزاب شکست خورده دیروز بودند مصمم به گرفتن خلافت بودند.
ابتدا انواع تهدیدها کردند فایده ای نداشت هیزم برای آتش زدن درب خانه آوردند و هشدار دادند باز هم تأثیری نداشت و حضرت فاطمه (سلام اله علیها) مصمم برای شهادت در تکلیفی الهی در دفاع از امام زمانش و برای برپایی امامت و زنده کردن غدیر خم در برابرمهاجمان محکم ایستاده است درب خانه را آتش زدند و درب نیم سوخته را بر اندام او کوبیدند و در بین در و دیوار و با ضربت های وحشتناک محسن او را شهید کردند و حضرت فاطمه (س) تا وقتی بیهوش نشده بود و به زمین نیافتاده بود دفاع را ادامه میداد و هر بار که آن بزرگ بانوی دو عالم امام را به سوی خود می کشید دهها نفراز روبهان سیاه دل بر زمین می ریختند و آبروی نداشته سردمداران رو سیاه سقیفه یکجا لگد مال می شد که چطور یک زن در برابر آن خناسان چون شیر می ایستد و امام خود را از دست آن همه مهاجم بی پروا و بزدل نجات می دهد.
این واقعه را همه دیدند تاریخ نویسان در کتب تاریخ نوشتند و بینندگان در شهرها و دیار آن روز برای هم نقل می کردند در تمام مدینه و شهرهای اطراف این خبر برق آسا بگوش همگان رسید همه فهمیدند سران کودتاگر سقیفه تنها چند روز بعد از وفات پیامبر اسلام (ص) نگذشته بود که دست به شمشیر و شلاق برده اند دختر گرامی اش را کتک زده اند و بچه اش را سقط کرده اند و درب خانه اش را آتش زده اند و باعث شهادت آن بانوی گرامی شده اند.
فاطمه (س) با پهلوی شکسته و دردهای جانکاه پس از سقط جنین با بازوی ورم کرده باز هم دست از دفاع برنداشت وارد مسجد شد و تهدید به نفرین کرد و هشدار داد که امام را به سلامت به منزل می رساند و این کار را انجام داد.
حضرت فاطمه (س) خط جدیدی را ظاهر نمود و نگذاشت خلافت بر پاشنه صحیفه سازان و سقیفه پردازان بگردد و یاران واقعی علی (ع) در گمراهی بمانند لذا جریانی را ظاهر کرد که قداست دروغین خلیفه های اول و دوم را زیر سوال برد چرا که آنها با مقدس ترین زن در جهان اسلام رو به رو شدند حضرت فاطمه (س) با شهادت خود و فرزندحامله اش خیانت آنان را برملا کرد و خط امامت و ولایت معصوم (ع) را پایه گذاری کرد.
از این به بعد بود که مسلمانان راه واقعی اسلام ناب را پیدا کردند و این اساسی ترین کار حضرت فاطمه (س) بود چرا که دیگر سلمان، اباذر، عمار و همه یاران علی (ع)حیران نبودند که باید چکار کنند و جایگاه حضرت علی (ع) و امامان بعد از او تثبیت شد و حضرت فاطمه (س) اولین شهید راه امامت گشت.
این چنین بود که حضرت فاطمه (س) در چهره بزرگترین حامى و پشتیبانی از امام مظلوم خویش ظاهر شد و سند حقانیت امیرالمؤمنین (ع) و مظلومیت آن بزرگوار را با خون خود مُهر زد و ابدیت بخشید.
حضرت زهرا (س) مى خواست با طرح این سؤال در اذهان مردم که چرا تنها یادگار رسول خدا (ص) قبرش را پنهان نموده است آنان را به فکر وادارد تا خود به دنبال جواب رفته و مسببین اصلى را بیابند از همین روست که مى بینم برخى از مردم برخى دیگر را ملامت مى کردند که تنها دختر پیامبر رحلت کرد با خلفا قهر کرد و به هیچکدام از آنان اجازه حضور در دفن و نماز نداد و حتی قبرش را هم از آنان پنهان نمود.
حضرت فاطمه سلام اللَّه علیها نمى خواست دشمنانش که دشمنان خدا و رسولش بودند بر سر مزارش نماز بخوانند و بدین وسیله عوام فریبى کنند این مسئله آن قدر بر خلفای غاصب سنگین و گران آمد و از عواقبش بیم داشتند که به خواست عُمر تصمیم گرفتند چهل قبر را نبش قبر کنند تا قبر حضرت زهرا س) را پیدا کرده تا برجنازه اش نماز بگذارند که از هیبت و فریاد تهدید حضرت على علیه السلام ترسیدند و ازبیم فتنه اى بزرگتر پا عقب کشیدند.
امروزه توجه ویژه به سیره و مقام حضرت صدیقه کبری (سلام الله علیها) به آن جهت بسیار مهم است که حضرت فاطمه الزهرا (س) ما را به تاریخ مردمی در هزار وچهار صد سال قبل می برد که نتوانستند در زیر سایه اسلام واقعی سرنوشت خود راتعیین کنند و حضرت فاطمه الزهرا (س) با اعتراض های خود به وضعی که بعد از رحلت رسول خدا(ص) پیش آمد ما را متوجه شرایط تاریخی آن زمان نمودند و حقایق تاریخی آن زمان رابا شهادت خود و فرزند گرامیشان برای همیشه تاریخ روشن و زنده ساختند و توطئه غاصبانه خلافت را افشا کردند.
می بینیم که در مقابله با مهاجمان حضرت فاطمه سلام اله علیها به همه اهداف خود رسید و مخالفان مهاجم و بی آبرو رسوای خاص و عام شدند آن بانوی بزرگوار توانست ماهیت شرک و نفاق را در نمایش ماندگار تاریخ به همگان نشان دهد و قانونی بودن حکومت ابوبکر را زیر سؤال ببرد و به بهترین شکل ممکن از حریم ولایت دفاع کند و راه رسالت را تداوم ببخشد و با سفارش به پنهان کردن مزار خود منتظران فرصت را برای همیشه تاریخ تا ظهور حضرت مهدی (عج) رسوا کند.
فاطمه (س) فدا شد تا اسلام و عترت زنده بماند محسن خود را در خط مقدم تقدیم خدا کرد تا علی علیه السلام و امامت پایدار بمانند کتک خورد تا به اسلام و قرآن لطمه ای وارد نشود و ارزشهای اسلامی مسخ نگردد یا فاطمه جان (س) ای بزرگ بانوی دو جهان در راه دفاع از امامت صورتت را کبود کردند و پهلویت را شکستند ولی نتوانستند عزمت را در دفاع از حقانیت غدیر بشکنند آنها فقط خشم خدا رابرای خود خریدند.
یا فاطمه الزهرا (س) چه ظلمها که بر تو نرفته بود چه حقایقى که در مقابل دیدگان تو تحریف نشده بود و تو ای حبیب و دخت گرامی پیامبر خدا (ص) چه خوب که این اعتراض افشاگرانه را بر پیشانى تاریخ حک کردى و دشمن را بر کرسى رسوایى تاریخ جاودانه نشاندی.
دُخت گرامی پیامبر خدا (ص) یا فاطمه جان (س) این اعتراض تو در تشییع شبانه ات و در مخفى کردن قبرت اگر چه تاریخ را از تحریف مصون داشت و فریاد تظلم تو را برجهانیان تا ابد طراوت می بخشد اما سنگین ترین غم شیعیان تو گشت و عظیم ترین درد اسلام و بزرگ ترین اندوه انسانیت شد.
این چنین بود که حضرت فاطمه (س) در چهره بزرگترین حامى و پشتیبانی از امام مظلوم خویش ظاهر شد و سند حقانیت امیرالمؤمنین (ع) و مظلومیت آن بزرگوار را با خون خود مُهر زد و ابدیت بخشید.
اینک رهروان راستین بزرگ بانوی اسلام با اوتجدید عهد می کنند که به تاسی از اسوه صبر و بردباری و ظلم ستیزی با بیدادگری و تعدی و تجاوز بجنگند و از حریم ولایت تا پای جان ایستادگی نمایند.
خدایا در زمان ما تا زنده ایم ظهور آقا امام زمان (عج الله تعالی فرجه الشریف) را زودتر برسان تا پسرش آقا امام زمان (عج) اشک های مادرش حضرت فاطمه (س) را پاک کند تا انتقام مادرش حضرت فاطمه الزهرا را بگیرد و ما هم السلام علیک یا بقیه الله سر دهیم و جزء یاران آن امام همام باشیم انشالله .
فرا رسیدن شهادت جانسوز یگانه یادگار پیامبر اکرم میوه دل رسول خدا، همسر ولایت، مادر امامت، اسوه حجاب و عفت و یگانه همتای امیر مؤمنان حضرت فاطمه الزهرا(س) را به همه پیروان راهش و قائم آل محمد (عج) و رهبر بزرگوار جهان اسلام امام خامنه ای (دام بقاء) و به همه شیعیان مسلمانان و آزادگان جهان و مردم عزیز ایران تسلیت عرض می نماییم.
میلاد خجسته مولی الموحدین مبارک باد
ای 25 سال استخوانی در گلو و خاری در چشم، ای هم نام خداوند، ای امیر المومنین، ای آقا و مولای ما، یا علی جان، میراث راستین شیعیان ات رنج و درد توست آقا جان، ما باید بر مدار علی و فاطمه بچرخیم دو پنجره ای که بر مدار امامت باز می شوند، خداوند انقلاب اسلامی را از راه رحمت برای راهنمایی ما انسانها فرستاده است.
ما برای تحویل دادن انقلاب اسلامی به دست صاحب اصلی آن آقا امام زمان (عج اله تعالی فرجه الشریف) باید به خدا امید داشته باشیم چرا که اوست تمامی سرمایه ما مومنان.
هجدهم ذی حجه سال دهم هجری، هستی تمامیت خود را به غدیر بخشید، و حُبِ علی راهی شد برای رسیدن به رستگاری های پیاپی انسان به کمال.
آینده انسان و تاریخ به دست های یداللهی علی (ع) سپرده شد تا در سایه سار محبت و عدالت بی دریغش، جهان به آرامش برسد و حُب علی (ع) سر آغاز همه خوبی ها گشت و خداوند مهر علی را به دل های مومنان آزاد و خداجو داد.
خداوند متعال با تعیین امامت پس از پیامبر خاتم (ص) در روز غدیر خم، کرامت و منزلت انسان را به عرصه تحقق درآورد و غدیر نتیجه و فلسفه بعثت انبیا گردید.
در روز عید غدیر نسیم کلام پیامبر اکرم (ص) همه جا را از عطر ستایش خدا پر کرد آن گاه که علی (ع) را به سوی خود خواند دست او را بالا برد و بر مردم نشانش داد، آن دست نورانی قرآن ناطق بود که تا عرش خدا اوج گرفت هر دو دست نشان عظمت همدیگر بودند عظمتی که خداوند آن را در ادیان دیگر بشارت داده بود.
بدر عدالت مىخواست، احد شجاعت آرزو مىکرد، خیبر تماشاى صداقت را تمنا داشت و غدیر آمین آن همه ثنا و دعا بود.
وجود با برکت و ارزشمند حضرت محمد (صل اله علیه و آله و سلم) داشت زمینه نزول قرآن را فراهم می کرد و به موازات آن زمینه پیدایش انسانی که قرآن را در خود تجسم دهد باید فراهم می شد.
بقیه در ادامه مطلب
ما پیروان رسول خدائیم
عاشقان حق ایم و دوستدار انقلاب
پویندگان راه سرخ شهادتیم
ای آمریکای حیله گر
ای خود فروخته به صهیونیسم خیره سر
گوش فرا ده ز یاران مقاومت
که می شوند هر روز زیادتر از روز قبل
آنها عاشقان انقلابند تا آخرین نفس
تو نامی نشنوی زلب راستانشان
جز نام حق، نام خدا، نام انقلاب
دل خوش مدار ای شقی، اینک زمان ماست
تو با مال زیاد و جنایت، سرزمین فلسطین را
کرده ای غصب، ای بی هویتِ خدا زده
امروز از آنِ ماست، فردا از آنِ ماست
فردای پرامید، فردای انقلاب
بسم الله الرحمن الرحیم
قدرت اگر در خدمت به محرومان به کار گرفته شود زیباست
به نام خدای یکتا خدای ابراهیم و خاتم پیامبران حضرت محمد مصطفی (صل اله علیه و آله و سلم) که انقلاب اسلامی ایران را برای نجات اسلام ناب برانگیخت، انقلابی که برای ماموریتی بزرگ برانگیخته شد تا مبارزه با ظالمان و کمک به مستضعفان و ستم دیدگان جهان را از آرمان های اولیه خود بداند.
تنها خواسته بچه های انقلابی این است تا خدا وسیله ای برایشان قرار دهد تا در وقت سختی بتوانند دین خدا را یاری دهند، این انقلابی ها هستند که مرد ایمان و عمل هستند و در این زمانه ما تنها تفکر انقلابی است که می تواند ادامه راه پر اقتدار جمهوری اسلامی و یگانه راه نجات اقتصاد ایران باشد.
باید عوامل قدرت انقلاب را بشناسیم تا بدانیم به چه کسانی برای انتخابات مجلس شورای اسلامی رای بدهیم، چون این قدرت و مقام اگر در خدمت به محرومان به کار گرفته شود زیباست، برای مردم ایران آزادی، استقلال، عزت و احترام، نفی سلطه طلبی و ظلم ستیزی چیزهائیست که به اندازه خود زندگی اهمیت دارد.
احترام هر انسانی در بین مردم بستگی به هویت آن فرد دارد و هویت ما به دو چیز است مذهب و ملیت، ریشه تعصب در جهل است و ریشه دانش در بصیرت و اولین شرط رسیدن به بصیرت برای یک ملت خودباوری و خود آگاهی آنهاست.
دموکراسی از نظر غربی ها یک تربیتِ سیاسی است تا به مردم شان یاد بدهند که فقط انتخاب کنند و با رای خود سیاست را به دست سیاست مداران بدهند و دیگر در آن مداخله نکنند ولی ما ایرانیان معتقدیم از نظر بزرگان اهل معرفت و کیاست و سیاست، ملاک خوبی و بدی در جامعه ما که مردم سالاری ما را شکل می دهد باورهای ملی و مذهبی و اعتقادات مردم کشورمان است که سالهای سال با آن باورها زندگی کرده ایم.
بهترین میراث انقلاب اسلامی ایران اسلامی بودن اوست که باعث حقانیت انقلاب اسلامی ایران شده است و این نفوذ و محبوبیت جمهوری اسلامی است که این روزها در فلسطین و عراق و سوریه و یمن و لبنان و فلسطین و در دل همه ملت های منطقه و آزادی خواهان و عدالت جویان جهان فرمان می راند و یکی از مهم ترین ابعاد اقتدار ملی ایرانیان شده است.
مردم ایران خدا را سپاسگزارند که این انقلاب بزرگ را بر آنها ارزانی داشت و مردم انقلابی ایران را قدرتمندترین انسانهای روی زمین از لحاظ عقیده، ایمان و قدرت قرار داد هیچ انقلابی بدون بزرگ رهبری که آن را رهبری کند پایدار نمی ماند.
مردم ایران خداوند منان را هزاران هزار بار سپاس می گویند که بزرگ رهبرانی از مقرب ترین بندگانش را برای رهبری انقلاب به آنها ارزانی داشت و رهبران ما را از هوشمندترین انسانها قرار داده است.
مبارزه چهل ساله مردم ایران با دولت های قدرتمند و استعمارگر جهانی که با سلطه و چپاول سیصد ساله آنها در تمامی نقاط جهان همراه بوده ، داستان یک مبارزه تاریخی و شگفت انگیز جهانی ست که توسط یک انقلاب خارق العاده با رهبری خارق العاده و مردمی به پا خاسته ای که رخوت و سستی قرون را کنار گذاشته اند ظهور و بروز یافته تا درخشش یک حقیقت جادوانه را در جهان معاصر رقم بزند.
خداوندا به همه مردم ایران و بچه های واقعی انقلاب و یاران امام راحل و عاشقان مقام معظم رهبری (حفظ اله) قدرتی عطا کن تا انقلاب اسلامی را در زمین محکم کنند و به کسانی که به عهد خود با آرمان های امام راحل و ارزش های انقلاب وفادار مانده اند عزت ببخش که توئی خداوند بخشاینده مهربان.
هجدهم ذی حجه سال دهم هجری، هستی تمامیت خود را به غدیر بخشید، و حُبِ علی راهی شد برای رسیدن به رستگاری های پیاپی انسان به کمال.
آینده انسان و تاریخ به دست های یداللهی علی (ع) سپرده شد تا در سایه سار محبت و عدالت بی دریغش، جهان به آرامش برسد و حُب علی (ع) سر آغاز همه خوبی ها گشت و خداوند مهر علی را به دل های مومنان آزاد و خداجو داد.
خداوند متعال با تعیین امامت پس از پیامبر خاتم (ص) در روز غدیر خم، کرامت و منزلت انسان را به عرصه تحقق درآورد و غدیر نتیجه و فلسفه بعثت انبیا گردید.
در روز عید غدیر نسیم کلام پیامبر اکرم (ص) همه جا را از عطر ستایش خدا پر کرد آن گاه که علی (ع) را به سوی خود خواند دست او را بالا برد و بر مردم نشانش داد، آن دست نورانی قرآن ناطق بود که تا عرش خدا اوج گرفت هر دو دست نشان عظمت همدیگر بودند عظمتی که خداوند آن را در ادیان دیگر بشارت داده بود.
بدر عدالت مىخواست، احد شجاعت آرزو مىکرد، خیبر تماشاى صداقت را تمنا داشت و غدیر آمین آن همه ثنا و دعا بود.
وجود با برکت و ارزشمند حضرت محمد (صل اله علیه و آله و سلم) داشت زمینه نزول قرآن را فراهم می کرد و به موازات آن زمینه پیدایش انسانی که قرآن را در خود تجسم دهد باید فراهم می شد.
حضرت محمد(ص) داشت مراحل کمال خود را می پیمود تا موفق به تسخیر آخرین قله کمال گردد و آماده بعثت شود.
و ای مولای ما تو به دنیا آمدی از خانه ای که صاحبش تو را برای شگفتی تمام کائنات آفرید، شب سیزده رجب روز جمعه سال سی ام عام الفیل است و نقطه عطفی در تاریخ بشر دارد بوجود می آید و جهان به لحظه حساس تاریخ خود رسیده است نوزادی که در نسل ابراهیم خلیل(ع) ریشه دارد در خانه کعبه متولد شده و جهان دارد به سوی سرنوشت خود به پیش می رود سرنوشتی که قلم قضای الهی تحولی درخشان بر آن ترسیم کرده است.
ده سال دیگر قرآن از عدالت سخن خواهد گفت و این علی(ع) است که باید این عدالت را در همان سطحی که خداوند عالم گفته در وجود خویش تجسم دهد تا مردم آن را که در قرآن می شنوند در زندگی ببینند.
حضرت محمد(ص) برای ایجاد این تحول در راه تربیت انسانها به دو عامل نیاز قطعی داشت یکی قرآن و دیگری عترت پیامبر بود و علی(ع) شاخص ترین فرد عترت است.
در هجدهم ذی الحجه سال دهم هجرت، روز عید غدیر جامعه نوپاى اسلامى به وجود ولایت حضرت علی که نتیجه تمام رسالت های پیامبران بود زینت یافت، همان غدیری که هر راد مردی در طول تاریخ با آن آشناست.
این کعبه نبود که شکافته می شد آغوش خدا بود که برای تحویل دادن علی(ع) به آفرینش خود گشوده می شد.
خوش آمدی ای نطق بلیغ توحید، نگاه کن که حضرت محمد (ص) چگونه دلگرمِ آمدن توست چگونه لبخند شکر بر لبان مبارکش نشسته است [کلیک و کشیدن برای جابجایی]
به یک باره سنگ های خارای دیوارهای بیت العتیق کعبه آغوش گشودند دیوارهای خانه کعبه که مرکز عالم و کانون سکون زمین است با لبخندی لب باز کردند و نام علی(ع) را همچون کلامی مقدس بر زبان آوردند، فاطمه بنت اسد(س) به درون خانه خدا فراخوانده شد تا زیباترین تولد تاریخ بشر به نام مبارک حضرت على (ع) ثبت شود کسی که سرفراز ترین قله معرفت است و به مریدانش می آموخت: رفعت یک انسان در آزادگی اوست.
و ای مولای ما تو به دنیا آمدی از خانه ای که صاحبش تو را برای شگفتی تمام کائنات آفرید گویا صاحب این خانه بیش از همه با تو نرد عشق می باخت که آغاز ماجرایت را از قلب خانه خویش رقم زد.
خوش آمدی ای نطق بلیغ توحید، نگاه کن که حضرت محمد (ص) چگونه دلگرمِ آمدن توست چگونه لبخند شکر بر لبان مبارکش نشسته است و ذوالفقار بی تاب رخسار تو به آتیه ای می اندیشد که چون عصای موسی در دستان تو اسطوره بیافریند، خروش رعد آسای ذوالفقارت در بدر حماسه بسراید، در خندق در برابر تمامی کفر بایستد، در فتح خیبر آسمان و زمین و فرشتگان را به تحسین وادارد.
ذوالفقار بی تاب رخسار تو به آتیه ای می اندیشد که چون عصای موسی در دستان تو اسطوره بیافریند ای مولای ما ای آقای ما سلام بر اسم بی شباهتت که مظهر العجائب هستی و تلفظ معجزه وار نامت تمام شیاطین زمانه را به ستیز فرا می خواند، عظمتِ نامت تمام قیل و قال های عَبث را به سکوت وامی دارد تا خود بر تمام صداها و کلام ها فرمانروایی کند.
علی(ع) کسی است که نه تنها با اندیشه و سخنش، بلکه با وجود و زندگی اش به همه درد ها و نیازها و همه احتیاج های چند گونه بشری در همه دوره ها پاسخ می دهد و تمام پرسش های بی پاسخ خلقت را به پاسخ می ایستد کسی که خود کعبهِ آرزوهای تمام حق جویان و حقیقت خواهان است، قبله عارفان و خدا پرستان است و مصباح جمال ازلی و گوهر تابناک الهی است.
در زمانی که پادشاهان با لشکر کشی ها و شمشیرها سرزمین ها را فتح می کردند دوست خدا امام علی در خانه خدا متولد شد تا از بالای منبر دلها را فتح کند.
ای آقای ما ای امام علی ای کمال تولد انسان، سکوت25 ساله تو بلندترین فریاد تاریخ بود که طنین اش هنوز هم ردِ پای مظلومیت و عدالتت را در بستر تاریخ منعکس می کند، عدالتی که از شرق تا غرب عالم تشنه عدالت توست یا علی جان.
علی(ع) مظهر توحید و جوهره همه انقلاب های توحیدی است، انسانی که رسالت تاریخی تمامی پیامبران در او تجسم یافته است، حضرت علی(ع) توجیه کننده عدل و نشان دهنده عالیترین مظاهر آن بود و دنیا از روزنه وجود علی(ع) به شناخت عدل توفیق یافت.
اگر میلاد مبارک این کودک نبود مؤمنان پس از رسول اکرم (ص) ناشناخته می ماندند، قرآن از پراکندگی به یکپارچگی نمی رسید، حق برای چند صباحی مهلت خود نمایی پیدا نمی کرد و هیچ مصداقی برای حکومت عدل پدید نمی آمد.
میلاد پُر برکت این نوزاد، گنجینه بی بدیل خلقتی شد که لبریز از علم عزت عدالت، شجاعت و زُهد و صراط مستقیم است، کسی که اگر شمشیرش نمی بود اساس اسلام استوار نمی ماند و ذوالفقار برترین و گویاترین حدیث مردانگی او و نهج البلاغه گویاترین مرتبه ایمان و علم اوست و نامِ نامیش هم چنان مایه امید و نویدِ شیعیان و محبانش است.
ای مظهر رسالتِ تاریخیِ تمامی پیامبران، تمام واژه ها از توصیف عظمت تو عاجزند، تمام عقل ها از درک بزرگی ات قاصرند و تمام قلم ها ناتوان، وقتی خلیفه خدا را شبگرد کوچه پس کوچه های کوفه می بینند که در پی بینوایان است تا شادی را بین کودکان یتیم تقسیم کند.
ای روزگار لحظه ای پرده از راز خویش بردار، بگذار این همه مردمان غافل سردرگم بدانند، مردی که شب ها نان بینوایان شهر را بر دوش می کشد و سفره هایشان را به بزم رونق می بَرد همین کودک معصومی است که روزها به طمع بیت المال عدالتش را سرزنش می کنند و در تنگناها و فتنه ها تنهایش می گذارند، بگذار بدانند مردی را که برای جنگ های ناخواسته بی دلیل سرزنشش می کنند همین سایه معصومی است که شب ها درِ خانهِ بیوه زنان و یتیمان را می کوبد تا لبخند شادی بر رخسار کودکان گرسنه بنشاند.
حضرت علی(ع) ولایت آسمان و زمین را در دست داشت و بر دل ها حکم روا بود، او گماشته خداوند بر زمین، نگهبان خاک و حجت پروردگار بود او هرگز برای فرمان روایی خود اسباب و بهانه دنیوی نخواست و همواره پا بر جای پای رسول خدا نهاد و هیچ کس در عمل کردن به قرآن از او پیشی نگرفت.
میلاد خجسته، پُر برکت و سراسر نورِ مولی الموحدین امیرالمومنین حضرت علی (ع) آغازگر اشاعه عدالت و مردانگی و معرف والاترین الگوی شهامت و دیانت بر عاشقان و رهروان راهش و به حضرت ولی عصر(عج الله تعالی فرجه) و بر همه مردم آزاده ایران و مسلمانان جهان و به مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) مبارک باد و روز پدر را بر همه شما مردم ایران تبریک می گویم.
?
نمادِ پیروزی حق بر باطل
ما مردم ایران در سرزمینی پهناور و بزرگی زندگی می کنیم که فرهنگ پیچده ای داریم با مردمانی که بسیار مومن به خداوند و مقید به شعاعر مذهبی خودمان هستیم مردمی آرمانگرا هستیم که با تمام وجود اول برای مذهب مان زندگی می کنیم و فرهنگ مان را مقدم بر خوردن و خوابیدن می دانیم امام خمینی (رضوان اله تعالی) ما را بعد از سه قرن رخوت و سستی قرون بیدار کرد و تفکر انقلابی و روحیه جهادی را به ما یاد داد و به رسمیت شناخت.
آمریکائیان و سه کشور اروپائی از بمب اتمی نمی ترسند آنها از ارزشهای انقلاب اسلامی می ترسند این ارزش ها اینقدر محبوب اند که می توانند دنیا را فتح کرده و نظام استکباری آنها را از بین ببرد.
اولین شرط انقلاب اسلامی برای از بین بردن اختلافات کشورهای منطقه و جهان باید بر پایه مذاکرات سوری سوری – عراقی عراقی – یمنی یمنی و امثالهم باشد و همین یکی از ارزش انقلاب اسلامی است که باعث شده دشمنی همیشگی آنها بر ما پایانی نداشته باشد.
حالا بقیه ارزش های دیگر انقلاب اسلامی به کنار ، اینکه آمریکا ام الفساد است ، هر چه فریاد دارید بر سر آمریگا بکشید ، آمریکا شیطان بزرگ است، ما آمریکار را متهم نمی کنیم بلکه این تاریخ است که آمریکا را متهم می کند.
ارزش های انقلاب اسلامی سالهای سال است که به قلوب انسان های منطقه و آزادی خواهان و عدالت طلبان جهان راه باز کرده به افکار آنها نفوذ کرده و با فطرت آنها ارتباط گرفته است و در این چهل و پنج سال به تجربه ثابت شده که هر اندازه ملت ایران در نیل به اهداف انقلابی خود با ملت های دیگر وجه اشتراک داشته اند به همان نسبت استقبال از این انقلاب زیادتر هم شده است.
اسلام انقلابی به مردم ایران آموخت از نداشته های خود شروع کنند انقلابی که بر اساس سنت های تغییر ناپذیر الهی به عنوان نمادِ پیروزی حق بر باطل در دوران معاصر جلوه گر شده است، انقلابی که جلوه گاه کرامت مردم ایران و بلندای مقام جمهوری اسلامی ایران است و در برازندگی اش همین بس که صلح را مقدم بر جنگ می داند چرا که با این همه بیداد علیه ما هنوز سلاح ایران در غلاف است.
بعد از نهضت جنبش تنباکو توسط میرزای شیرازی انگلیس و اروپا و بعد آمریکا در مذاکرات هایشان حوزه نفوذ خودشان را با ما تعیین کرده اند و برای حفظ کسب منافع نامشروع شان در خاور میانه و کشورهای اسلامی به یک استراتژی مشترک رسیدند اینکه منافع اسلام خصوصا ایران با منافع استعمار گونه آنها ناسازگار است آنها از روحانیان مبارز و آگاه خیلی می ترسند چون مانع منافع نامشروع و چپاول و غارت آنها می شوند آنها نقشه های زیادی دارند که با دلارهای نفتی با حوصله دارند انجام می دهند تا انقلاب ایران را از بین ببرند آنها منتظر می مانند تا نقطه ضعفی از ایران بگیرند و در این راه با مذاکرات برجام دارند وقت کشی می کنند.
برای هر انسان مومنی، توانگری و فقر دو روی یک سکه هستند، ایمان به توانگری و تنگدستی نیست، چرا که توانگری گمراهان و فاسدان همانا موجب قدرت بیشترشان در چپاول و غارت و کشتار بیشتر است.
ارزش انسان نزد خدا فقط میزان ایمان، عقل و شجاعت است و نه چیز دیگر، نه نژاد نه ثروت و نه حتی فرزند یک شخص عالم بودن، زیرا فرزند یک عالم بودن نیز تضمینی بر گمراه نشدن یک انسان نیست، همان گونه که یار امام راحل بودن، دلیلی بر انقلابی ماندن همه یاران انقلاب نشد.
نزد خدا تنها انجام درست و کاملِ وظیفه ای که او بر دوش هر کدام از مسئولین و مردم نهاده است مهم است، ارزش واقعی یک انسان به عملکرد اوست، نه مقام یا ثروت ظاهری اش و این عملکرد فقط اگر در راه رضای خدا باشد ارزشمند است وگرنه به پشیزی نمی ارزد.
ثروت واقعی هر انسان، میزان اخلاص او در خدمت به مردم است و در حیطه وظایف مسئولان انقلاب تکرار اشتباهات گذشته پذیرفتنی نیست.
1- بهترینها دیرخشماند
پیامبر صلى الله علیه و آله:
اَلا اِنَّ خَیرَ الرِّجالِ مَن کانَ بَطى ءَ الغَضَبِ سَریعَ الرِّضا؛
بدانید که بهترین انسان ها کسانى هستند که دیر به خشم آیند و زود راضى شوند.
(نهج الفصاحه، ح 469)
2- جرعه خشم
پیامبر صلى الله علیه و آله:
ما تَجَرَّعَ عَبدٌ جُرعَةً اَفضَل عِندَ اللّه مِن جُرعَةِ غَیظٍ کَظَمَها اِبتِغاءَ وَجهِ اللّه ؛
انسان هیچ جرعه اى ننوشید که نزد خدا از جرعه خشمى که براى رضاى خدا فرو خورد بهتر باشد.
(نهج الفصاحه، ح 2628)
3- ماهیت خشم
پیامبر صلى الله علیه و آله:
اِنَّ الغَضَبَ مِنَ الشَّیطانِ وَاِنَّ الشَّیطانَ خُلِقَ مِنَ النّارِ وَاِنَّما تُطفَأُ النّارُ بِالماءِ فَاِذا غَضِبَ اَحَدُکُم فَلیَتَوَضَّ؛
خشم از شیطان و شیطان از آتش آفریده شده است و آتش با آب خاموش مى شود، پس هرگاه یکى از شما به خشم آمد، وضو بگیرد.
(نهج الفصاحه، ح 660) بقیه در ادامه مطلب