بنده، دانشمند نباشد مگر آنکه بر بالاتر ازخود حسد نورزد و فروتر از خود را خوار نشمرد [امام باقر علیه السلام]
منطقه و بیداری اسلامی
>>داریوش احمد رضا بهمنیار ( دوشنبه 91/12/14 :: ساعت 7:52 عصر)

اگر آمریکا در صدد تصویب قانونی است تا مقابله با جمهوری اسلامی ایران را از این به بعد از حالت مقطعی و تصمیمات اقتضائی خارج و به صورت دائمی و در قالب یک لایحه مصوب و قانونی انجام بدهد، باید بداند تاریخ انقلاب اسلامی اثبات کرده است، دشمنان جمهوری اسلامی هر چقدر دشمنی خود را با ایرانیان بیشتر کرده اند در حقیقت قدرت مانور بیشتری را به ایرانیان داده اند.

دولت امریکا وقتی به تلخی شکست مقابل ایران اعتراف خواهد کرد که تمام منافع ایالات متحده را قربانی یهودیان صهیونیست بکند، یهودیان صهیونیستی که از طرف همه پیامبران و ادیان الهی مطرود گشته اند، و تبعید شدگانی هستند که اسکان دائمی در هر زمینی و عبادت بر هر قبله ای بر آنها حرام گشته است، رژیمی که به هر خاکی و سرزمینی پا بگذارند جهنمی سوخته را در پشت سر خود باقی می گذارند.

حتی متحدین اروپایی امریکا نیز در تحریم های جدید علیه ایران چندان ثابت قدم نیستند، سیاست های جدید امریکا علیه ایران را که در سازمان ایپک صادر میشود را باید « گزینه هایی برای تامل» و نه « گزینه هایی برای عمل» در نظر گرفت.

امریکائیان پروژه اسلام ستیزی را در جهان اسلام برای فرار از تبعات انقلاب اسلامی که به بیداری اسلامی در میان مسلمانان جهان منجر گشته و شهامت و امید را در دل مسلمانان جهان زنده کرده است شروع کرده اند و به کارهای افراطی و دور از منطق دست زده اند.

تلاش جدید امریکا برای ایجاد اجماعی بر علیه ایران بر پایه های غیر قابل اعتمادی بنا شده که در نهایت نمی تواند به عامل فشار قابل توجهی به جمهوری اسلامی ایران در متوقف کردن پیشرفت ایران در برنامه صلح آمیز هسته ای ایران منجر شود، دروغ های بزرگ انها در حقوق بشر و نیت پلیدشان برای برقراری دموکراسی و آزادی ادیان در جهان بیشتر نزد مسلمانان و جهانیان برملا شده است، این جنایتکاران تاریخ از اینکه به چهره اسلام و ایران اسلامی ضربه بزنند هر کاری را مجاز میدانند.

برخلاف اظهارات مقامات امریکایی مشخص نیست که غیر از روسها و چین حتی متحدین اروپایی آنها تمایل داشته باشند بدون تصویب شورای امنیت اقدامات تنبیهی جدیدی را بر علیه ایران را اجرا کنند، متحدین اروپائی امریکا بارها و بارها حتی همان تحریم های قبلی خودشان را دور زده اند.

دولت امریکا مایل است اقدامات خود در مقابل ایران را در چارچوب شورای امنیت دنبال کند، اما اگر در این راستا موفق نشود، این به منزله پایان مساله نیست و این کشورها می توانند خارج از شورای امنیت در راستای تحریم ایران به اقدامات جمعی متوسل شوند، ولی مسئله اینجاست که آنها همه زور خود را زده اند، و دیگری چیز خاصی در چنته ندارند، مگر همان جیغ و داد کردن و تهدیدات رسانه ای همیشگی شان، به خصوص الان و برای انتخابات ریاست جمهوری ایران اگر همین ادعاها را نکنند چه باید بکنند، آنها میخواهند اگر شده با گفتار هم که شده به جریان هایی در داخل ایران امیدهای واهی بدهند.

  

در اثبات ناکارآمدی اقدامات و تحریم های امریکا علیه ایران همین بس که آنها فراتر از قدرت خود تاکنون هر کاری توانسته اند انجام داده اند، و اکثر افراد و شخصیت های سیاسی و گروهها و دولت ها معتقدند، اقدامات جداگانه کشورها در تحریم ایران بدون حمایت شورای امنیت، هیچ نتیجه ای به همراه نخواهد داشت، چرا که ایران می تواند نیازهای خود را از کشورهایی که به این قاعده پایبند نبوده و نیستند را جبران کند.
دولت امریکا برای تحت فشار قراردادن ایران، سعی دارد گروهی از کشورها را بر علیه ایران سازماندهی کند این کشورها اعضا دائم شورای امنیت و گروه هشت می باشند اما هزینه وارد کردن کشورهایی مثل روسیه، چین و هند به این مجموعه با توجه به مخالفت شدید آنها با اقدامات تنبیهی، برای امریکا بسیار گران خواهد بود، حتی متحدین اروپایی امریکا نیز در تحریم ایران چندان ثابت قدم نیستند، از این رو می توان نتیجه گرفت که تلاش امریکا برای ایجاد اجماعی بر علیه ایران بر پایه های دروغ و نیرنگ رسانه ای و تبلیغاتی بنا شده و نمی تواند به عامل فشار قابل توجهی به ایران منجر شود.

تلاش آمریکا در دائمی کردن اقدامات علیه ایران و ایجاد تفرقه برای انتخابات ریاست جمهوری سه ماه دیگر در ایران یقینا محکوم به شکست است چرا که آنها باید بدانند با مردمی آرمانگرا طرف هستند، وحدت در منطق انقلاب اسلامی، فراتر از دو مقوله‌ی تاکتیک یا استراتژی است، وحدت ایرانیان مبنای ایدئولوژی آنها است، و بر مبنای آیات قرآن کریم و سخنان معصومین علیهم‌السّلام هویت امت اسلامی یک هویت واحد است و تفرقه، در واقع به معنی نوعی ازخودبیگانگی است.

 


  نوشته های دیگران ()
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
 
فهرست ها
 RSS 
خانه
ارتباط با من
درباره من
پارسی بلاگ

بازدید امروز: 7
بازدید دیروز:  37
مجموع بازدیدها:  396992
منوها
» درباره خودم «


منطقه و بیداری اسلامی
داریوش احمد رضا بهمنیار
سی و پنج سال قبل امام خمینی (رضوان الله تعالی) از میان ما رفت ما مردم ایران با شکوهی بزرگ و بی نظیر او را تشییع کردیم و به خاک سپردیم ولی این اندوهی بزرگ بر دل هایمان برجای گذاشت اندوهی برای ما و شادی برای او، چرا که مرگ حق است و بازگشت به سوی پروردگار، اما ما مردم ایران مومن ترین بنده خدا در زمان معاصر را از دست دادیم. همه ما روزی از این دنیا خواهیم رفت و بیشتر گناهان ما از آنجاست که این واقعیت بزرگ یعنی مرگ را فراموش می کنیم هزاران انسان از اول پیدایش آمدند که حال نشانی از آنان نیست برخی انسان ها به راه راست هدایت یافتند و برخی نه، چند صباحی دیگر قطعا هیچکدام از ما نیز در این دنیا نخواهیم ماند و به سرای دیگر خواهیم رفت پس باید بکوشیم در کار نیک که تنها چیزیست که با خود خواهیم برد و از تاریخ عبرت بگیریم که کسانی که از گذشتگان خود پند نگیرند خود عبرت دیگران خواهند شد. این که بر رفتن امام راحل بگرییم موجه است اما این تمام دِینِ امام راحل بر گردن ما نیست بلکه تداوم و ماندن در راه او که راه خداست اصل است اینک حضرت آیت الله خامنه ای (مد ظله العالی) رهبر عظیم الشأن مسلمانان جهان و جانشین امام راحل، راه او را که همان راه خداست را ادامه می دهند و مسلمانان همه عالم را بر زمین سرافراز خواهند ساخت تا نظام جمهوری اسلامی به عنوان یادگاری در تاریخ بشر از حکومت مقتدر الهی بر زمین باقی بماند. باید راه واقعی امام راحل را ادامه داد امامی که خود را در محضر خدا می دید استقلال و منیَتی نه برای خود و نه برای دشمنان خدا نمی دید برای کدخداها کمترین حیثیتی قائل نبود لذا نه می ترسید، نه مأیوس می شد و نه هرگز دچار غرور می گشت، امام می گفت مسلمانان یک هدف مشترک دارند که می توانند با هم به آن هدف برسند امام به جهانیان فهماند که تنها اسلام است که مایه سعادت بشر است و پیروزی واقعی وقتی است که اسلام با همه ابعاد و احکامش در ایران پیاده شود و پیروزی نهایی زمانی است که اسلام در همه اقطار عالم حکومت کند.

» پیوندهای روزانه «

تابناک [3]
انتخاب [3]
پایگاه خبری انقلاب نیوز
شبکه اطلاع رسانی دانا
موسسه فرهنگی راسخون
نقل قول - وبلاگ نویسان خوزستانی [1]
پایگاه خبری مشهد پیام [1]
شبکه خبری تحلیلی تیتر یک [1]
پایگاه خبری لنگر نیوز
ظهور
وب سایت خبری تحلیلی رصد [1]
وبلاگ نویسان خراسان رضوی [4]
سواد رسانه ای ایرانیان [1]
وبگاه جوان انقلابی [1]
پایگاه خبری شلمچه نیوز
[آرشیو(16)]


» فهرست موضوعی یادداشت ها «

برجام برای برداشتن تحریم ها بوده . جریانی منحرف از انقلاب اسلامی . دل به عشق زنده می ماند عشق به امام خمینی (ره) . حضرت فاطمه (س) مصمم برای شهادت در تکلیفی الهی[-1] .
» آرشیو مطالب «

پاییز 86
زمستان 1386
بهار 1387
مرداد 87
شهریور 87
تابستان 1387
خرداد 88
شهریور 89
آذر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
فروردین 90
اردیبهشت 90
خرداد 90
تیر 90
مرداد 90
شهریور 90
آبان 90
آذر 90
دی 90
بهمن 90
اسفند 90
فروردین 91
اردیبهشت 91
خرداد 91
تیر 91
مرداد 91
شهریور 91
مهر 91
آبان 91
آذر 91
دی 91
بهمن 91
اسفند 91
فروردین 92
اردیبهشت 92
خرداد 92
تیر 92
مرداد 92
شهریور 92
مهر 92
آبان 92
آذر 92
دی 92
بهمن 92
اسفند 92
اردیبهشت 93
فروردین 93
خرداد 93
تیر 93
مرداد 93
تابستان 93
پاییز 93
زمستان 93
تابستان 94
پاییز 94
زمستان 94
بهار 95
تابستان 95
پاییز 95
زمستان 95
بهار 96
تابستان 96
پاییز 96
زمستان 96
بهار 97
تابستان 97
پاییز 97
زمستان 97
بهار 98
تابستان 98
پاییز 98
زمستان 98
بهار 99
تابستان 99
پاییز 99
زمستان 99
بهار 0
تابستان 0
زمستان 0
بهار 1
تابستان 1
پاییز 1
زمستان 1
بهار 2
تابستان 2
پاییز 2
زمستان 2
بهار 3
تابستان 3
پاییز 3
زمستان 3

» لوگوی وبلاگ «


» لینک دوستان «

تابناک
خبرگزاری فارس
شبکه العالم
عمارنامه
پایگاه خبری فرهنگ نیوز
رجا نیوز
جام نیوز
پایگاه خبری فاش نیوز
پایگاه خبری بولتن نیوز
پایگاه تحلیل خبر باصر
پارس نیوز
مشرق نیوز
شبکه خبر
شبکه دانا
جوان انقلابی
خیبر آنلاین
ادیان نیوز
انقلاب نیوز
روایت نو
بسیج پرس

» لوگوی دوستان «




» وضعیت من در یاهو «

یــــاهـو