سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دوستی ات را اگر جایگاهی [برایش] نیافتی، نثار مکن. [امام علی علیه السلام]

منطقه و بیداری اسلامی

 
 
وقتی انقلاب ها پوک می شوند(یکشنبه 103 اردیبهشت 9 ساعت 6:38 صبح )

وقتی انقلاب ها پوک می شوند

 

انقلاب ها وقتی پوک می شوند که شعارهای اصلی آنها تبدیل بشود به یک سری نماد، چهره و عکس روی دیوار، عکس امام هست ولی محتوای سخن و شعار امام نیست، در ابتدای انقلاب منطق انقلاب مقابله با فقر و نابرابری و مقابله با تبعیض، استکبار و مقابله با محدود کردن آزادی های مردم بود.

محور انقلاب در زمان امام بر پایه دیگری می چرخید ولی ما الان نگاه می کنیم و می بینیم اشرافیت مدرن یک تبعیض نهادینه شده است، متاسفانه هر مسئولی در هر دولتی تا بتواند به مردم و همکاران و انقلاب و ایران خیانت می کند و در این میان قوه قضائیه خائن ترین به مردم است که شخصا می توانم ثابت کنم ولی بعضی اطرافیان فاسد رهبری نمی گذارند شکایت نامه من به رهبری برسد و ایشان بفمند در بین مردم و دستگاه های دولتی به مردم چه خیانت هائی که نمی کنند، من فقط ماهی ششصد هزار تومان پول آب ریزش بینی می دهم غیر از هفده داروئی که در روز می خورم در بیت رهبری چه خبر است که جواب شکایات نامه های ما را از قوه فاسد قضائیه نمی دهند؟.

اشرافیت ابعاد مختلفی دارد یک بخش آن منزلت یک انسانه، یک وقت جایگاه هایی که خیلی از آقایان از برای خودشان درست کرده اند تا از مردم فاصله داشته باشند، یک وقت جناح های ما هستند که متاسفانه بحث جناح ایکس و جناح ایگرگ و جناح دال و غیره نیست بلکه هر کسی طبق عقل و خواسته خودش با انقلاب کار می کند.

امام راحل سه دفعه در صحیفه تاکید می کنند اقشار متوسط به بالا حق ندارند مسئول جمهوری اسلامی باشند ولی ما الان نگاه می کنیم و می بینیم که تبعیض نهادینه شده است آری اشرافیت مدرن یک تبعیض خیانت آمیزی است که متاسفانه نهادینه شده است.

تا امروز یکی از این آقایان دادگاهی نشده اند چون اونها کسانی اند که حقوق اضافه گرفتند فقط حقوق هم نیست املاک اضافه گرفتند فقط املاک هم نیست رفتن سفرهای خارجی برگشتن و دوباره رفتن کلی رانت رانت رانت پاداش ها وام های بلاعوض و وام های چند صد میلیاردی ، بعد نگاه می کنیم همه اش یک راهکار قانونی دارد اینکه رهبری دخالت کنند.

مردم نگاه می کنند یک کار گر با ماهی 12 میلیون کجا مقایسه می شود با حقوق یک کارمند انگل که ماهی 350000 میلیون تومانی به بالا حقوق می گیره، مردم دارند همه اینها را می بینند.

انقلاب آمد تا این فضاها را به هم بزند انقلاب آمد تا هیچ طوری مسئولین و جامعه نخبگان با مردم فاصله نگیرند چرا مردم ما طرفدار هیچ جناحی نیستند چرا مردم ما هر چند سال از روی لج به یک جناح و چند سال بعد به یک جناح دیگه رای می دهند؟، مردم میگویند همه اینها بازیست چون گستاخی انقلاب در میان مردم پخش است.

آدم های بدبخت بیچاره ای که انقلاب را آنها کردند فتنه 88 را آنها جمع کردند همه هزینه های انقلاب و تحریم و فشار و گرانی افسار گسیخته را همین ها دارند تحمل می کنند، امیر مومنان (ع) می فرمایند: ملاک در یک جامعه باید این باشه که میانه ترین در حق، و فراگیرترین در عدل باشد، ولی کو عدالت؟ آیا همه مردم از همین وضع فلاکت باری که در نظام سلامت پزشکی ما هست راضی هستند؟ در قوه قضائیه ما پر از خیانت هست، نمایندگان مقام معظم رهبری در قوه قضائیه و ادارات و کابینه ها و سازمان ها هم فقط سکوت کرده اند و خود رهبری هم که جواب شکایت ما مردم را نمی دهند؟.

یک رئیس اداره یا نماینده یک سازمان و اداره و فرد باید مسئولیت عواقب کارش را بر عهده بگیرد و جوابگو باشد، مثلا اگر یک رئیس نداند زیر دستانش چه کار می کنند و چیزی نگوید با آنان هم دست است و اگر بداند زیر دستانش چه کار می کنند و باز چیزی نگوید لیاقت رئیس بودن را ندارد.


نقلاب ها وقتی پوک می شوند که شعارهای اصلی آنها تبدیل بشود به یک سری نماد، چهره و عکس روی دیوار،

.


» داریوش احمد رضا بهمنیار
»» نظرات دیگران ( نظر)





بازدیدهای امروز: 73  بازدید

بازدیدهای دیروز:81  بازدید

مجموع بازدیدها: 388260  بازدید


» ?پیوندهای روزانه «
» لینک دوستان من «
» لوگوی دوستان من «
» فهرست موضوعی یادداشت ها «
» آرشیو یادداشت ها «
» اشتراک در خبرنامه «